Josefin Rydle i LB97 i närkamp med QBIK:s Ebba Rehnberg.

Den här matchen hade ingen praktisk betydelse för LB07. De var sedan tidigare klara för att gå upp i Allsvenskan nästa år. Vann de matchen skulle de bli seriesegrare, och det är förstås kul. För QBIK var det viktigare att vinna, de hotas av nedflyttning. En vinst i den här matchen skulle minska den risken.

Nu tog QBIK ledningen i tredje minuten, och även om LB07 pressade på med ett stenhårt skott i stolpen och massor med hörnor så blev det inget mål i första halvlek. Sedan gjorde LB07 två mål i andra och QBIK-spelarna var inte glada över det.

LB07:s tränare Sven Sjunnesson på väg in på planen efter halvleksvilan.

Ännu en hörna för LB07, nu i andra halvlek där hemmalaget kvitterade strax efter avspark.

Johanna Ejdelind, som gjorde LB07:s första mål, i ett anfall alldeles i slutet av matchen.

LB07:s assisterande tränare Olle Nilsson till vänster och tränare Sven Sjunneson till höger efter matchen.